Följande köpvillkor gäller från 2023-07-22.
Hablablamos förbehåller sig rätten att utan förvarning förändra köpvillkoren.

Köpvillkor för våra digitala tjänster

Hablablamos digitala tjänster säljs som licenser med licenstid för privatpersoner och skolor/företag.

Beställning och priser

För att en kunna göra en licensbeställning på chevere.se måste användarvillkoren godkännas. Beställningen bekräftas via en orderbekräftelse som skickas till angiven e-postadress. Försäljningen är undantagen från moms enligt bestämmelserna om befrielse från mervärdesskatt. Hablablamos äger rätt att när som helst och utan föregående avisering ändra priser. Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.

Betalningsvillkor och returrätt

Betalningsvillkor är 30 dagar netto från angivet fakturadatum. Vid försenad betalning har vi rätt att debitera lagstadgad påminnelseavgift, dröjsmålsränta 8%, samt ev. avgift för inkasso och betalningsföreläggande. Hablablamos digitala tjänster har ingen returrätt.

Licenser

Hablablamos digitala tjänst chevere.se erbjuder licenser i formaten privatlicens och elevlicens där varje licens är personlig och får därför inte användas av någon annan användare. En privaticens löptid börjar i samband med bekräftat köp. För skolor och företag startar löptiden det datum som beställaren får ett bekräftelsemejl med instruktioner om hur licenserna aktiveras. Chevere är ett digitalt läromedel och kan ej returneras.

Leverans

För privatpersoner sker leveransen direkt efter betalning. För skolor och företag levereras det digitala läromedlet då beställaren får ett mejl med instruktioner om aktivering. Om leveransen inte stämmer överens med beställningen ska beställaren göra en anmälan inom 14 dagar. Anmälan sker till info@hablablamos.se.

Copyright

Kontakt

Om du har några frågor om Hablablamos eller vårt digitala läromedel ¡Chévere! är du välkommen att ta kontakt med oss på info@hablablamos.se eller genom att skicka ett meddelande från vår kontaktsida här.

Använd dator på chevere.se. Vi använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du detta.   Läs mer